Коли спідниця виручає більше, ніж здається
Я до цього прийшла не через моду, а через побут, бо в якийсь момент зрозуміла, що хочу одяг, який не обмежує і не змушує підлаштовуватись під нього. Після кількох сезонів у джинсах захотілося змін, але без різких експериментів, тому я почала діставати зі шафи спідниці і пробувати носити їх не тільки на роботу чи свята.
6 Views

У мене схожий досвід, але я довго не могла зловити момент, коли спідниця перестає бути чимось окремим у гардеробі і стає частиною звичайного життя. Колись я вважала, що це річ під настрій або подію, і тому носила їх рідко, але з часом зрозуміла, що все залежить від матеріалу і крою. Особливо виручають трикотажні моделі, бо вони м’які, не сковують рухи і добре сидять навіть після довгого дня. Я часто комбіную такі спідниці з худі, базовими кофтами або легкими куртками, і це працює як для міста, так і для роботи без строгих правил. Для мене важливо, щоб річ не вимагала постійного контролю, щоб можна було сісти, пройтись, швидко зібратись і не думати, чи все виглядає як треба. Саме тому я зазвичай орієнтуюсь на жіночі трикотажні сіпдниці LU, бо це той варіант, який я реально використовую у повсякденному житті, а не відкладаю на потім. З власних спостережень можу порадити не боятися різних довжин, бо інколи саме неочевидний варіант стає найулюбленішим. Також варто звертати увагу на пояс і посадку, бо від цього залежить комфорт протягом дня. Краще приміряти і уявити звичайний день, а не особливий випадок, тоді вибір буде більш вдалим і без розчарувань.