top of page

Moov Ottawa Dance Group

Public·47 members

Коли спідниця виручає більше, ніж здається

Я до цього прийшла не через моду, а через побут, бо в якийсь момент зрозуміла, що хочу одяг, який не обмежує і не змушує підлаштовуватись під нього. Після кількох сезонів у джинсах захотілося змін, але без різких експериментів, тому я почала діставати зі шафи спідниці і пробувати носити їх не тільки на роботу чи свята.

6 Views
Duke Evan
Duke Evan
8 hours ago

У мене схожий досвід, але я довго не могла зловити момент, коли спідниця перестає бути чимось окремим у гардеробі і стає частиною звичайного життя. Колись я вважала, що це річ під настрій або подію, і тому носила їх рідко, але з часом зрозуміла, що все залежить від матеріалу і крою. Особливо виручають трикотажні моделі, бо вони м’які, не сковують рухи і добре сидять навіть після довгого дня. Я часто комбіную такі спідниці з худі, базовими кофтами або легкими куртками, і це працює як для міста, так і для роботи без строгих правил. Для мене важливо, щоб річ не вимагала постійного контролю, щоб можна було сісти, пройтись, швидко зібратись і не думати, чи все виглядає як треба. Саме тому я зазвичай орієнтуюсь на жіночі трикотажні сіпдниці LU, бо це той варіант, який я реально використовую у повсякденному житті, а не відкладаю на потім. З власних спостережень можу порадити не боятися різних довжин, бо інколи саме неочевидний варіант стає найулюбленішим. Також варто звертати увагу на пояс і посадку, бо від цього залежить комфорт протягом дня. Краще приміряти і уявити звичайний день, а не особливий випадок, тоді вибір буде більш вдалим і без розчарувань.

Members

• Duke Evan
    Duke Evan
  • ben bemer
    ben bemer
  • Erica Sinclair
    Erica Sinclair
  • Nancy Wheeler
    Nancy Wheeler
  • Joseph Nik.
    Joseph Nik.

Contact Us

Hello, Bonjour! Check your *SPAM* Mail

Merci! Thanks for submitting!

connect with us

• Instagram
  • Tumblr
  • Youtube
  • X
  • Facebook

2 Class locations:

• Chinatown: The Bronson Centre (211 Bronson Avenue)

• Barrhaven: St. Joseph High School - Dance Studio (3333 Greenbank Road)
    Please do not come to our locations unless you've pre-paid for classes. No on-site sign ups.

Administrative Hours: 

• Mon-Fri 1PM to 7PM

Contact us:

bottom of page