top of page

Moov Ottawa Dance Group

Public·61 members

Sia Enko
Sia Enko

Онлайн каталог жіночого одягу 25 Union

Зараз активно шукаю нові базові речі для гардероба і хочу звернути увагу на український бренд жіночого одягу. Мене цікавлять трикотажні светри та сукні, які можна носити щодня. Часто буває складно знайти ресурс, де представлений повний каталог без зайвих переходів. Хочеться мати можливість спокійно переглянути всі категорії і порівняти різні моделі. Також для мене важливо бачити склад тканини і чіткі фото кожної позиції. Окремо хочу ознайомитися з інформацією про бренд та його історію. Якщо хтось уже переглядав повний каталог конкретної марки, поділіться, де це зручно зробити.

7 Views
Steven Lon
Steven Lon
yesterday

Я переглядала онлайн каталог через https://25union.com.ua/, коли шукала новий светр для повсякденного носіння. На сайті є окремі категорії з платтями та трикотажем, що дозволяє швидко перейти до потрібного розділу. У кожної моделі є фото і зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна та віскоза. Також можна ознайомитися зі сторінкою про бренд, де вказано, що він заснований у 2019 році та має власне виробництво. Перед покупкою я уважно переглянула відгуки покупців, щоб сформувати повніше враження. Навігація досить проста, тому легко порівнювати різні фасони і обирати відповідний варіант. У підсумку я змогла знайти модель, яка добре підійшла для мого гардероба.

Members

• Duke Evan
    Duke Evan
  • ben bemer
    ben bemer
  • Olof Meister
    Olof Meister
  • Erica Sinclair
    Erica Sinclair
  • Nancy Wheeler
    Nancy Wheeler

Contact Us

Hello, Bonjour! Check your *SPAM* Mail

Merci! Thanks for submitting!

connect with us

• Instagram
  • Tumblr
  • Youtube
  • X
  • Facebook

2 Class locations:

• Chinatown: The Bronson Centre (211 Bronson Avenue)

• Barrhaven: St. Joseph High School - Dance Studio (3333 Greenbank Road)
    Please do not come to our locations unless you've pre-paid for classes. No on-site sign ups.

Administrative Hours: 

• Mon-Fri 1PM to 7PM

Contact us:

bottom of page